You are here

 

Виртуална школа "За буквите" е създадена през 2010 г. От 2014 е част от фондация "Самостоятелни млади хора". Дейността ни е свързана с разработването и провеждането на образователни курсове за деца и възрастни.
Част от образователната ни дейност е подпомагане на децата от институциите при усвояване на учебния материал, както и при подготовката им за изпити.

Какво предлагаме?

Чуждоезиково обучение

Школата предлага чуждоезикови курсове по немски и английски език за деца и възрастни. Курсовете са предназначени както за начинаещи, така и за напреднали. Включват много теоретични материали, речници, текстове и електронни тестове.

Курсове по български език за емигранти

Днес извън България живеят хиляди етнически българи. Ако се завърнат в Родината, приобщаването на децата им към българската образователна система никак не е лесно. Нашите образователни курсове по български език са разработени съгласно програмите на МОН и следват учебното съдържание, което съдържат учебниците по Български език и литература.

Подготовка за зрелостни изпити

Школата предлага подготовка за задължителния зрелостен изпит по български език и литература. Съдържанието на курса следва одобрената от МОН програма. Всеки раздел от граматиката и всяко литературно произведение са придружени от теоретичен материал и тематичен тест. Свободнодостъпни (не само за курсистите ни) са и тестовете, решавани в последните години от зрелостници.

Подготовка за кандидатстване след 7-ми клас

Обучението включва дяловете от граматиката и литературните произведения, включени в програмата на МОН. Всяка тема е придружена от теоретичен материал и тематичен тест. Свободнодостъпни (не само за курсистите ни) са и тестовете, решавани в последните години от кандидатстващи след 7-ми клас.
Последна модификация: четвъртък, 9 юли 2015, 07:52